29. 07. 2021 - 20:38
NAVIJAČUI HAJDUKA PORUČILI PREDSTAVNICIMA: "Radite od nas...
907
Shares
NAVIJAČUI HAJDUKA PORUČILI PREDSTAVNICIMA:

Hajduk pretrpio težak poraz

NAVIJAČUI HAJDUKA PORUČILI PREDSTAVNICIMA: "Radite od nas debile. Ne vraćajte se iz Kazahstana!"

29. 07. 2021 - 20:38
0
Shares

Debakl Hajduka u vidu ispadanja već u drugom pretkolu Konferencijske lige porazom 4:1 kod kazahstanskog Tobola, nakon što je Hajduk na Poljudu pobijedio 2:0, razbjesnio je navijače Bilih.

Ovo su neke od njihovih reakcija na službenim profilima Hajduka na društvenim mrežama:

"Umjesto da olakšate svima nama, vi nas konstantno sramotite, ovo više nije žalosno, sad je postalo komično... Veliki sam debil jer ću sad još više volit ovaj klub."

"Nikad se nisan palia na euforije, ovaj puta jesan, glup san majko mila! Ma nemamo mi ništa tražiti u Europi, točka! Ajmo sada lipo za cilj 3. misto izdati u HNLu, to je možda još nekako realno."

"Jedino mi žao sto je Livaja pristao na sve to. Teško da će Hajduk jos dugo godina postat normalan klub."

"Dosad sam vas uvik branija, virova u ovu priču, ali ovo je sramota nad sramotama, ostanite u Kazahstanu i svima raskid ugovora! Strava i užas! Žao mi je najviše Livaje, ovakav Hajduk ga nije zaslužija! Jedino ako vratite Tramezzanija, oprošteno vam je donekle, a to je nemoguće, znači, ništa!"

"Ovaj debakl pokazuje da se klub loše vodi, otjerali smo talijanskog trenera koji je bio pametno složio momčad i koji je imao rezultat, a doveli Šveda koji pojma nema sa nogometom i s kojim tonemo kao kamen… Pojačanja koja smo doveli ne pokazuju nikakvu dodatnu kvalitetu i ne doprinose ničemu u poboljšanju igre… Kostur momčadi ne postoji, a obrana nam je na nivou treće županijske lige… Sve u svemu, predstoji nam koprcanje u sredini HNL-a, Europa nam ostaje utopija, a svjetlost na kraju tunela se ne nazire."

"Nikad kraća euforija u historiji."

"E moj Lukša, karma te sustigla, Mijo lagano sa 1.7 milki eura na računu gleda kako velika pojačanja promašuju penal i primaju golove sa centra."

"Raskinite ugovor Livaji, isplatite ga...I neka čovjek u miru ode igrat nogomet."

"Sramota. Ostavka trenera odmah. To je promasaj. Talijan je za njega Mourinho. Je li vas više sram ispadat od ovakvih ekipa? Svi ostavke, od kata do trenera. Što čekate više?"

Sport.ba/Index.hr

Učitaj još novosti