31. 07. 2021 - 20:24
Hrvatski atletičar završio u jednoj od najpoznatijih američkih...
907
Shares
Hrvatski atletičar završio u jednoj od najpoznatijih američkih TV emisija, voditelj sprdao njegovu disciplinu:

Urnebesno je bilo u poznatom TV show-u

Hrvatski atletičar završio u jednoj od najpoznatijih američkih TV emisija, voditelj sprdao njegovu disciplinu: "Ispao sam kao tajnica od 130 kilograma"

31. 07. 2021 - 20:24
0
Shares

Hrvatska je dobila još jednu sjajnu promociju u svjetskim mejnstrim medijima. Poznati američki talk šou Jimmiya Fallona, The Tonight Show, inače poznat po duhovitom sadržaju i impresivnom popisu gostiju sa svjetske selebriti scene, objavio je fotografiju našeg bacača kugle Stipe Žunića.

Kako često objavljuje duhoviti sadržaj, voditelj Fallon našalio se na račun sportaša iz te atletske discipline…

"Hvala vam, bacači kugle, što stalno izgledate kao da telefonirate na malenoj metalnoj kugli", rekao je, a u kadru se pojavila fotografija hrvatskog atletičara.

Stipe je 2017. godine bio brončani na SP-u i puno puta je prebacio normu za Igre, ali zbog velikih problema s ozljedama, koje su kulminirale prošlu zimu, nije otišao u Tokio.

Ova promocija dobro mu je došla, a naš bacač kugle jednako duhovito mu je zahvalio…

IZVOR: The Tonight Show Starring Jimmy Fallon yt
 

"Hvala ti, Jimmy, što si me učinio poznat u tvom šou. Naporno sam trenirao cijelu karijeru kako bi na tvom šou izgledao kao tajnica od 130 kilograma. Nazovi +385 za Hrvatsku, probaj i ti malu metalnu loptu", objavio je na Instagramu uz video…

Fallonov producent u pripremi emisije trebao je kadar bacača kugle, a kako ga nije imao odlučio ga je zamijeniti fotografijom, što je običaj u montaži u takvim slučajvima. Suradnik poznatog voditelja vjerojatno je upisao u tražilicu "bacači kugle" i prvo što je dobio bila je fotografija našeg bacača.

Inače The Tonight Show ide u prajm tajmu na NBC-ju, jednoj od najpopularnijih američkih TV mreža. Ne bunimo se, hvala za promociju, a ne buni se valjda ni Stipe.

Sport.ba/Golhr

Učitaj još novosti