31. 07. 2021 - 22:38
Atraktivna Španjolka objavila slike s tuluma u Tokiju....
907
Shares
Atraktivna Španjolka objavila slike s tuluma u Tokiju. Prisutan je i Dončić

Tokio 2021

Atraktivna Španjolka objavila slike s tuluma u Tokiju. Prisutan je i Dončić

31. 07. 2021 - 22:38
0
Shares

CRISTINA OUVINA je španjolska košarkašica koja s reprezentacijom nastupa na Olimpijskim igrama u Tokiju. U fokus domaće javnosti došla je zbog toga što je na svojem Instagramu objavila nekoliko storyja s tuluma na kojem su nazočni bili slovenski košarkaši, uključujući i Luku Dončića.

Španjolski mediji pišu o neprikladnom ponašanju, dok neki inozemni mediji sve nazivaju skandalom. Osim što se na stolu vide dvije boce žestice i karte, poseban problem na slikama je što se radi o očitom kršenju pandemijskih mjera. Nitko od sportaša ne poštuje pravilo o društvenoj distanci niti nosi masku.

"Mislim da moja ekipa nije prekršila nikakva pravila, zato ne obraćam previše pozornosti na to", rekao je izbornik slovenske reprezentacije Aleksandar Sekulić. Ouvina je sliku brzo izbrisala, ali ju je već snimilo nekoliko fanova i postavilo na društvene mreže. Osim Slovenaca i Španjolki, na tulumu je navodno bilo i predstavnika drugih zemalja.

Obje reprezentacije upisale su pobjede u prva dva susreta na Igrama. Slovenski košarkaši su osigurali plasman u četvrtfinale, dok španjolska ženska ekipa još uvijek nije sigurna u prolazak grupe.

Image

Image

Sport.ba/Indexhr

Učitaj još novosti