01. 08. 2021 - 18:26
Muž u deliriju slavi njegovo zlato, a on navija dok plete na...
907
Shares
Muž u deliriju slavi njegovo zlato, a on navija dok plete na tribinama

TOKIO 2020

Muž u deliriju slavi njegovo zlato, a on navija dok plete na tribinama

01. 08. 2021 - 18:26
0
Shares

Tom Daley, britanski višestruki europski i svjetski prvak u skokovima u vodu, na ovim je Olimpijskim igrama bronci dodao i zlato s najvažnije sportske manifestacije.

Daley je 2008. kao 14-godišnjak postao najmlađi britanski olimpijac svih vremena, a u Tokiju je osvojio zlato u sinkroniziranim skokovima, u paru s Matthewom Leejem. 

Ovaj skakač je velika zvijezda u Velikoj Britaniji jer njegov utjecaj nadilazi sport. Daley je poznata javna ličnost i stalno se zalaže za prava LGBT osoba. Nakon toga je stupio u brak s Dustinom Lanceom Blackom, scenaristom koji je dobio Oscara za film Milk. 

U isto vrijeme Daley i njegov suprug izazvali su kontroverze kada su objavili da čekaju dijete putem surogat majke. Dobili su sina, s kojim žive u Londonu, ali mu skrivaju identitet. 

Na aktuelnim Igrama veliku pažnju i simpatije britanske javnosti izazvala je snimka kako Daleyjeva majka i muž u deliriju slave zlato svojeg sina i supruga, piše Index.hr. 

Međutim, to je ništa prema pažnji koju je dobila snimka kako Daley u Tokiju prati nastup britanskih plivačica tako da, dok ih bodri, plete na tribinama. 

 

Učitaj još novosti