01. 08. 2021 - 20:21
NESUĐENI HRVATSKI MESSI PRED POTPISOM ZA NOVI KLUB Od vrha do...
907
Shares
NESUĐENI HRVATSKI MESSI PRED POTPISOM ZA NOVI KLUB Od vrha do dna vrlo lako je doći, on je JEDINSTVEN primjer

ALEN HALILOVIĆ U VELIKOJ DILEMI

NESUĐENI HRVATSKI MESSI PRED POTPISOM ZA NOVI KLUB Od vrha do dna vrlo lako je doći, on je JEDINSTVEN primjer

01. 08. 2021 - 20:21
0
Shares

Alen Halilović odradio je dobru sezonu u engleskom drugoligašu Birminghamu i nedavno je odlučio napustiti taj klub.

"Bio sam zadovoljan u Birminghamu i ima puno upita sad, ali odlučio sam da neću brzati jer sam ranije u karijeri nekoliko puta brzao s odlukama. Odlučio sam uzeti vremena i donijeti pravu odluku. U sljedećih deset dana bih mogao odlučiti gdje ću igrati", rekao je Halilović za Favbet.

"Riječ je uglavnom o prvoligašima. Ima upita iz prve engleske lige, iz Championshipa, iz Španije... Donijet ću odluku u dogovoru s menadžerom i porodicom. Posljednje dvije-tri godine nisam napravio onoliko koliko sam vjerovao da mogu. Razlog su neke greške, povrede, ali mi je odlazak u Englesku puno pomogao", dodao je 25-godišnji Halilović pa se osvrnuo na mogući povratak u hrvatsku ligu u kojoj je nosio dres Dinama prije odlaska u Barcelonu.

"Zvali su me najbolji klubovi HNL-a i ne vidim ništa loše u tome vratiti se u HNL. Liga je puno napredovala posljednjih sezona. Trenutno nema ništa konkretno, ali vidjet ćemo u sljedećih deset dana šta će se dogoditi."

Halilović je nakon odlaska iz Dinama nosio dres Barcelone, Milana, Heerenveena, HSV-a, Liegea, Sporting Gijona i Las Palmasa, ali se do dolaska u Englesku nigdje nije naigrao.

"U Birminghamu mi se ostajalo zbog odnosa s trenerom i sjajnih navijača, ali nismo uspjeli naći zajednički jezik. Dogovorili smo da svako ode svojim putem, ali ostavili smo mogućnost da se mogu tamo vratiti. Volio bih napraviti neki iskorak. Imam još 10 godina karijere pred sobom i sad sam spreman za veće izazove. Imao sam opcije otići u Dubai, Kinu... Za veliki novac sam mogao otići, ali nisam se za to odlučio jer vjerujem da mogu pružiti dobru igru."

Učitaj još novosti