02. 08. 2021 - 18:20
JESTE LI GA ZAPAZILI? Dok je selektor Hrvatske davao 'ratnu'...
907
Shares
JESTE LI GA ZAPAZILI? Dok je selektor Hrvatske davao 'ratnu' izjavu, svi su buljili u JEDAN DETALJ

TOKIO 2020

JESTE LI GA ZAPAZILI? Dok je selektor Hrvatske davao 'ratnu' izjavu, svi su buljili u JEDAN DETALJ

02. 08. 2021 - 18:20
0
Shares

- Igrali smo da pobijedimo, ali smo odigrali jako loše. Ne možemo sada baciti izvedbu pod tepih s mišlju da nije bitna, ali nismo igrali dobro. Jako loša energija od samog početka, jako loš odabir opcija u napadu, a razbranili smo njihovog vratara, pogađali smo ga svugdje, u bubrege, srce, samo ne u gol. Vjerojatno smo u glavama imali već odrađenu ovu utakmicu i to je ono prvo što ću iskomunicirati s igračima. Olimpijske igre sada tek počinju za nas, govorio je hrvatski selektor Ivica Tucak nakon poraza od Španije (4-8), dok se iza njegovih leđa nije ukazalo - Bibinje!

tucak-hrt-bibinje

Dakako, natpisom na transparentu koji se odnekud pojavio na držačima, izvjesno, HRT-ove kamere. Danas, ipak nije donio sreću, ali prilika će biti nova već za dva dana u četvrtfinalu protiv Mađarske, piše 24sata.hr.

- Mađari su nam najbitnija utakmica na Igrama. Ili te vodi u raj ili u pakao. Vjerujem da snagu i kvalitetu imamo za sraz protiv iznimno kvalitetnog protivnika. A što je bio bolji odabir u četvrtfinalu, tek će se vidjeti - poručio je Tucak.

tucak

Foto: GONZALO FUENTES

Učitaj još novosti