02. 08. 2021 - 22:41
Kane je današnjim potezom presudio sam sebi: Ne da ga neće...
907
Shares
Kane je današnjim potezom presudio sam sebi: Ne da ga neće prodati, već ga čeka i OVO

STANDARD TVRDI DA ĆE GA TOTTENHAM KAZNITI

Kane je današnjim potezom presudio sam sebi: Ne da ga neće prodati, već ga čeka i OVO

02. 08. 2021 - 22:41
0
Shares

Odnos Harryja Kanea i predsjednika Tottenhama Daniela Levyja sve je kompleksniji i napetiji. Situacija nije nimalo sjajna, nezadovoljstvo najboljeg engleskog napadača tinja već mjesecima.

Nije tajna ni to da svim silama pokušava iznuditi transfer u Manchester City, a dojam je da Levy ne čini ništa da bi barem malo udovoljio Kaneu. Dapače, ono što se dogodilo u ponedjeljak ujutro dodatno će pokvariti odnose na relaciji Levy – Kane.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Kane (@harrykane)

Naime, Kane se nije pojavio na treningu Tottenhama, što engleski mediji tumače kao potez kojim želi isprovocirati svoj odlazak iz kluba. Navodno je zatražio novi sastanak s Levyjem, dosta mu je ovakvog odnosa i traži – transfer!

Ne treba ni napominjati da u Cityju već trljaju ruke, ponuda od 100 miliona funti je spremna, sada se samo čeka ‘bijeli dim’ iz sjevernog Londona. Ako pitate Kanea – Tottenham je za njega prošlost…

Sky Sports tvrdi da engleski reprezentativac smatra kako ima džentlmenski sporazum s klubom o odlasku ovog ljeta, ali u Tottenhamu ne žele ni da čuju za ovu opciju.

Prvi čovjek Pijetlova Daniel Levy odlučan je da Kane nije na prodaju i da ga neće pustiti, pogotovo ne u redove velikog rivala. Izgleda da je sjajni napadač današnjim postupkom samo sebi naudio jer bi mogao dobiti žestoku kaznu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Kane (@harrykane)

Naime, list Standard tvrdi da mu klub sprema žestoku kaznu zbog kršenja pravila ugovora, ali nisu precizirali kakva bi to kazna mogla biti. Sigurno je da se ova sapunica nastavlja...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti