12. 09. 2021 - 19:28
Burno na relaciji Bayern-Borussia: Salihamidžić prozvao...
907
Shares
Burno na relaciji Bayern-Borussia: Salihamidžić prozvao kapitena Borussije

Bundesliga

Burno na relaciji Bayern-Borussia: Salihamidžić prozvao kapitena Borussije

12. 09. 2021 - 19:28
0
Shares

Sportski direktor Bayerna Hasan Salihamidžić “bocnuo” je kapitena Borussije Dortmund i njemačkog reprezentativca Marca Reusa.

Fudbaler tima iz Dortmunda nešto ranije se vratio sa priprema fudbalske reprezentacije Njemačke, a već za vikend je igrao u sastavu popularnih Milionera koji su u subotu s 4:3 trijumfovali u gostima kod Bayer Leverkusena.

“Nije to moja stvar, ali čudno mi je da igraš samo nekoliko dana nakon što si prije vremena napustio pripreme nacionalnog tima“, kazao je Salihamidžić prilikom gostovanja u emisiji Sky90, prenosi Faktor.

Rođeni Jablaničanin se nije zaustavio na ovome, što malo je odlučio prozvati kapitena ljutog Bayernovog rivala.

Salihamidžić se ne slaže sa činjenicom da bi Reus mogao imati vodeću ulogu u reprezentaciji Njemačke na Svjetskom prvenstvu 2022. godine.

“Vodeća uloga? Kako bi to trebalo izgledati? U tom slučaju provodiš svaku minutu na terenu“, rekao je Braco, ali i naglasio:

“Marco Reus je dobar igrač, nema sumnje.”

Prilikom gostovanja Salihamidžić se dotakao i novog selektora Njemačke, Hansija Flicka, s kojim je prije odlaska iz Bayerna imao dosta nesuglasica.

“Razgovarali smo uz čašu vina, a u društvu je bila i njegova supruga. Moram reći da je svakom od članova klupskog stafa poklonio električni romobil, meni ga je lično dostavio. On je dobar tip. Imat ćemo sasvim normalan kontakt u budućnosti“, ispričao je Salihamidžić.

Sport.ba/SportCentar 

Učitaj još novosti