21. 10. 2021 - 13:11
AMERIKANAC NIJE MOGAO DA KUPI VELIKOG LJUBITELJA SRBA I...
907
Shares
AMERIKANAC NIJE MOGAO DA KUPI VELIKOG LJUBITELJA SRBA I PUTINOVU DESNU RUKU Najjači MMA borac konačno otkrio pravu ISTINU o UFC!

VELIKI FEDOR

AMERIKANAC NIJE MOGAO DA KUPI VELIKOG LJUBITELJA SRBA I PUTINOVU DESNU RUKU Najjači MMA borac konačno otkrio pravu ISTINU o UFC!

21. 10. 2021 - 13:11
0
Shares

Legendarni ruski MMA borac Fedor Emelianenko (45) konačno je otkrio zašto nije želio da se oproba u UFC.

Fedor je pregovarao sa prvim čovjekom ove organizacije, Dejnom Vajtom, međutim, odlučio je da ne prihvati ponudu koja se "ne odbija".

"Dejna Vajt je ostavio jako loš utisak. Novac mu je najvažniji. On ne poštuje borce, zapravo ne poštuje nijedno ljudsko biće. Sve mu se vrti oko para. Nema ljudskosti i nečeg humanog u njemu, a to mi je odvratno. Naravno da je novac bitan za život i porodicu, ali neprihvatljivo je žrtvovati međuljudske odnose zbog novca", objasnio je Fedor u razgovoru za "TASS".

Fedor se proslavio boreći se u "Prideu". U karijeri je zabilježio 39 pobjeda i šest poraza, što je zvanični MMA rekord.

fedor-emelianenko

Za vikend "Posljednji imperator" će ponovo u oktagon, očekuje ga meč protiv Amerikanca Timotija Džonsona pod okriljem "Belatora". Fedoru nakon okršaja sa američkim borcem ostaje još jedna borba po ugovoru koji ima sa ovom organizacijom i očekuje se da će nakon toga završiti svoju blistavu karijeru.

Fedor je veliki pravoslavac, čovjek koji smatra da su porodica i vjera temelji uspješnog i sretnog života i da su materijalne stvari samo privid sreće.

Fedor u Srbiji ima veliki broj navijača, što nije čudo jer nikada nije krio ljubav koju gaji prema ovoj zemlji.

Ruski borac je posjećivao naše susjede, obilazio Hram Svetog Save, posjetio grob patrijarha Pavla i Kneza Lazara.

"Srbija je zemlja u koju ću uvijek rado dolaziti. Naši narodi su izuzetno bliski, bratski. U Srbiji uspijevam da pronađem duhovni i duševni mir", rekao je u jednom intervjuu za Telegraf Fedor.

Njegovi ulasci u oktagon oduševljavali su ljubitelje borilačkih vještina u Srbiji. Slavni borac se često predstavljao uz srpske patriotske pjesme.

fedor

Posljednji imperator je blizak prijatelj sa predsjednikom Rusije Vladimirom Putinom. Putin je često dolazio na njegove mečeve. Fedor je na raznim sportskim priredbama često bio Putinov počasni gost.

Fedor je navodno zbog veza sa Putinom i bivšim američkim predsjednikom Donaldom Trampom bio i na meti američkog FBI. Borac je bio na ispitivanju kod FBI agenata zbog sumnje da je sarađivao sa obavještajnim službama.

Učitaj još novosti