03. 11. 2021 - 21:26
Srpski borac potpuno otkačio nakon UFC-ove odluke: "Skinut ću...
907
Shares
Srpski borac potpuno otkačio nakon UFC-ove odluke:

UFC

Srpski borac potpuno otkačio nakon UFC-ove odluke: "Skinut ću mu to češko sranje s glave"

03. 11. 2021 - 21:26
0
Shares

Čini se da je UFC donio odluku i odlučio da će Jiri Prochazka biti izazivač u poluteškoj kategoriji te da će Čeh dobiti priliku osvojiti naslov protiv Glovera Teixeire.

Takav rasplet posebno je naljutio srpskog borca Aleksandra Rakića koji smatra da bi se on i Prochazka trebali boriti za status izazivača. Nakon što je Ariel Helwani, najpoznatiji svjetski MMA novinar, najavio da će večeras ugostiti Prochazku, Rakić se oglasio na Twitteru.

"Pitaj ga zašto izbjegava borbu za prvog izazivača koja mu je ponuđena prije dva dana. On je moja guzica, a ne samuraj. A govori se da sam ja taj koji odbija borbe? Nisam baš siguran. Doći će vrijeme kad ću ukloniti to ružno češko sranje s njegove glave", napisao je Rakić misleći na repić koji Prochazka tijekom svojih borbi veže i ukrasi bojama zastave svoje domovine.

Da je Prochazka vjerovatno izazivač potvrdio je i prvi čovjek UFC-a Dana White. "Vjerovatno je on idući", rekao je predsjednik UFC-a. Ako do te borbe dođe u martu, to će 29-godišnjem Čehu biti prva borba nakon deset mjeseci pauze, piše Index.hr. 

Učitaj još novosti