04. 11. 2021 - 13:06
KO JE SPORTISTA KOJI JE ODUZEO ŽIVOT SRPKINJI U LAS VEGASU:...
907
Shares
KO JE SPORTISTA KOJI JE ODUZEO ŽIVOT SRPKINJI U LAS VEGASU: Vozio čak 250 km/h, klub mu odmah dao OTKAZ, prijeti mu dugogodišnja ROBIJA

Poene slavi s podignuta 3 prsta

KO JE SPORTISTA KOJI JE ODUZEO ŽIVOT SRPKINJI U LAS VEGASU: Vozio čak 250 km/h, klub mu odmah dao OTKAZ, prijeti mu dugogodišnja ROBIJA

04. 11. 2021 - 13:06
0
Shares

Igrač Las Vegas Rejdersa Henri Rags (22) oduzeo je život Tini Tintor (23) u jezivoj saobraćajnoj nesreći u Las Vegasu.

Sportista je, na dionici na kojoj je ograničenje brzine oko 60 kilometara na sat u automobil djevojke udario pri brzini većoj od 250 kilometara na sat. Rags je u tom momentu imao dvostruko veći nivo alkoh?la u krvi od onog koji država Nevada dozvoljava.

Kako prenose američki mediji, prolaznici su više puta bezuspješno pokušavali da pomognu djevojci koja je bila zaglavljena u automobilu. Kako su ispričali očevici, automobil je ubrzo zahvatio plamen, te su devojka i njen ljubimac koji je takođe bio u vozilu - izgorjeli!

U pitanju je sada već bivši igrač Las Vegas Rejdersa, kluba američkog fudbala iz NFL lige, koji je momentalno uručio otkaz mladom fudbaleru.

Rags se u srijedu pojavio na saslušanju, ali se nije izjasnio da li je kriv, međutim malo toga je na njegovoj strani i prijeti mu čak 26 godina robije, piše ESPN.

Henri Rags je inače rođen 1999. godine i igra na poziciji "vajd risivera".

Bio je jedan od najtalentovanijih igrača generacije pošto je sa Alabamom osvojio koledž šampionat 2017. godine, pa su ga zato Rajdersi draftovali kao 12. pika prve runde i nadali se da su uboli "premiju".

2779643-profimedia0638442926-ff

FOTO: PROFIMEDIA

On je u međuvremenu je pušten iz pritvora, jer je položio kauciju od 150.000 dolara. U međuvremenu je dobio određene zabrane kao što su kućni pritvor, zabrana opijanja i vožnje, nanogicu i izdavanje pasoša kako ne bi pobjegao.

Zanimljivo je da je Ragsov blizak prijatelj Roderik Skot svojevremeno izgubio život u saobraćajnoj nesreći, a sam igrač tvrdi da ne bi postao to što jeste da nije bilo pomenutog Skota. Upravo zbog toga i diže visoko tri prsta svaki put kada postigne tačdaun - jer je Skot svojevremeno nosio košarkaški dres s brojem tri.

Rags je prošle godine u maju dobio ćerkicu, a mnogi ga pamte i po tome što je tokom pandemije davao novac za besplatne obroke onima kojima je to bilo potrebno.

Učitaj još novosti