02. 11. 2022 - 20:29
VRIŠTAT ĆETE OD SMIJEHA! Ovo je najgora borba koju ćete u...
907
Shares
VRIŠTAT ĆETE OD SMIJEHA! Ovo je najgora borba koju ćete u životu vidjeti: Svijet u šoku nakon onog što su pokazala dva TikTokera

NEVJEROVATNO

VRIŠTAT ĆETE OD SMIJEHA! Ovo je najgora borba koju ćete u životu vidjeti: Svijet u šoku nakon onog što su pokazala dva TikTokera

02. 11. 2022 - 20:29
0
Shares

MMA kao sport 'raste' iz dana u dan. Mješovite borilačke vještine enormno su popularne širom svijeta, a borci su istinske zvijezde.

Velika popularnost ovog sporta donijela je i brojne organizacije širom svijeta, a neke od njih su zadužene isključivo za show koji će izazvati reakciju publike.

Uglavnom su za 'lude' borbe zaduženi Poljaci i Rusi, a sada su im se pridružili i Česi sa svojom MMA organizacijom koja je izazvala ogromnu pažnju.

"Clash of the Stars" naziv je MMA promocije koja organizuje borbe poznatih osoba u Češkoj, a proteklog vikenda su uspjeli u oktagon dovesti dvojicu TikTokera.

Izvjesne 'internet zvijezde' Max Green i Kaluba našli su se u oktagonu i odradili su vjerovatno najgoru MMA borbu u historiji ovog sporta.

Ovaj duo je pokazao da nije baš svima mjesto u MMA, posebno ne ovakvim atrakcijama koji prljaju ime sporta svojim nastupima, piše Sportsport.ba.

Nakon tri minute 'tuče' pobjedu je odnio Kaluba. Max Green nije mogao podnijeti udarac u tijelo koji je bio nešto jači od udarca petogodišnjeg djeteta i predao je meč.

Nevjerovatno je da je publika ovaj meč ispratila ovacijama. Na svaki pokušaj udarca u dvorani je bila nevjerovatna buka i svi su htjeli vidjeti neki nokaut.

Međutim, ovaj duo vjerovatno nikoga na svijetu ne bi nokautirao. Vidljivo je to bilo po njihovim udarcima koji su bili zaista bizarni i bezopasni.

Na snimku pogledajte ovaj definitivno najgori meč u MMA historiji, ako se ovo uopšte može nazvati borbom u mješovitim borilačkim vještinama.

Učitaj još novosti