14. 05. 2023 - 10:51
LUDA GLAVA: Vlahović odlazi iz Juventusa i pravi “refreš”...
907
Shares
LUDA GLAVA: Vlahović odlazi iz Juventusa i pravi “refreš” karijere, ispred najvećeg kluba izabrao je ovosezonske ‘gubitnike’?

NAVODNO ŽELI U ARSENAL

LUDA GLAVA: Vlahović odlazi iz Juventusa i pravi “refreš” karijere, ispred najvećeg kluba izabrao je ovosezonske ‘gubitnike’?

14. 05. 2023 - 10:51
0
Shares

Srbijanski reprezentativac i napadač Juventusa, Dušan Vlahović, jedna je od bitnijih tema u Italiji sedmicama unazad, te se uveliko špekuliše o njegovom odlasku iz Torina.

Vlahović već duže vrijeme ne pruža partije na kakve smo od njega navikli, a donekle se čini da i nije baš u najboljim odnosima sa trenerom Massimilianom Allegrijem.

Bivši nogometaš Fiorentine odavno se dovodi u vezu sa mnogim klubovima, ali interesovanja zaista postoje, barem ako je vjerovati inostranim medijima.

Između ostalog, Vlahović se povezivao i sa velikim Real Madridom, dok Fichajes sada donosi vijest o tome da Srbin nije posebno raspoložen pojačati ‘Kraljevski klub’, vjerovatno iz sumnje da ne bi imao osigurano mjesto startera ispred Karima Benzeme.

Prema navodima pomenutog izvora, sam igrač radije bi put Londona i Arsenala, koji se, ruku na srce, najviše targetirao od strane medija kao buduća destinacija 23-godišnjaka.

Vlahović bi rado napustio redove Juventusa i krenuo u neki vid “refreša” svoje karijere, a sada je zeleno svjetlo dao ‘Topnicima’, no ostaje da ispratimo kako u ovom trenutku na sve to gledaju sa Emiratesa.

Mnogi tim Arsenala smatraju ovosezonskim gubitnicima, obzirom da su se uporno držali na čelu Premiershipa, a onda su pred sami kraj sezone zaredali nekoliko nevjerovatnih kikseva te, prema svemu sudeći, prepustili titulu prvaka Engleske rivalu Manchester Cityju.

Učitaj još novosti