Nedjeljni horoskop: Blizancima ljubavni odnos stabilan, Ovnovima nedjelja predaha
Ilustracija

Nedjeljni horoskop: Blizancima ljubavni odnos stabilan, Ovnovima nedjelja predaha

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 10. do 16. avgusta.

OVAN

Ljubav

Predah nedjelja. Nedjelja u kojoj sve ono što se vezuje za partnerstvo u kojem ste, „leže“ na svoje mjesto lakše, bez pritiska, bez tenzije, bez stresa. Dogovori idu glatko, atmosfera je dobra – bilo da planirate negdje da skitate, bilo da namjeravate da se bakćete stambenim prostorom, bilo da nemate namjeru ništa od ovoga nego samo da budete zajedno. Strast i emocija se lako povezuju, lako pokazuju i pružaju. Slobodni Ovnovi – suprotni pol se izuzetno interesuje za vas, a ni vi niste ni malo ravnodušni. Lako će pokretati zanimljiva poznanstva najprije oni koji su sa prošlošću završili. Ako niste – novo i staro se miješa.

Posao

Koliko god da imate snage i entuzijazma sada – ne možete se u potpunosti prebaciti na nešto novo, ako sa starim niste završili. A niste. Kada kažem „staro“ mislim na stare obaveze, stare modele i načine funkcionisanja, vaše stare poslovne modele i „boljke“. Prošlost vas sada žestoko vuče i morate prvo svoje vrijeme i energiju posvetiti njoj, da biste mogli da se upustite u nove poslovne avanture. Ova sedmica donosi povremeno zatezanje i pritisak na vas, ali dobro se držite. Gurate, vrlo uporno naprijed.

Novac

Nije loše, nije loše.

Zdravlje

I u zdravstvenom segmentu je vidljivo poboljšanje. Manji problemi hroničnim bolesnicima.

BIK

Ljubav

Generalno gledano – osjećate se dobro. Baš baš dobro, skoro savršeno? Pa... nećemo pretjerivati, ostaćemo samo na ovome – dobro ste. I vaš partner je dobro. Doduše, rijetko ste mi „dobro“ zajedno, nekako ste više svako za sebe. Ali, nema tenzije, nema rasprave, nema nervoze. Funkcionišete, uklapate se. Polako se između vas dvoje pokreću teme koje ste preskakali ili o kojima ste ćutali. I to je sada dobro. Slobodni Bikovi – ima nekih zanimljivih dešavanja u ovoj sedmici. Vi ste češće u pokretu, ali češće se i odlučujete za poneki flertić, muvanje, kuckanje. Sve je to zanimljivo i jako vam prija u ovoj sedmici.

Posao

Kad biste vi znali šta je vašim nadređenima u glavi i šta će sledeće smisliti i „istovariti“ na vas – baš bi vam bilo lakše. Al, to se neće dogoditi – da znate. Moraćete i dalje da trpite da vam šefovi skaču po živcima, ali realno gledano – niko na vama to neće vidjeti. Jer, trenutno ste pod izuzetno dobrom energijom, u poslovnim okolnostima i dešavanjima plivate kao riba u vodi i super se snalazite. Moraćete samo da budete jako prilagodljivi kada su planovi u pitanju, jer će se okolnosti mijenjati na dnevnoj bazi.

Novac

Trošak za kuću ili ukućane početkom nedjelje će vam na kratko pobrkati finansijske planove.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro. Budite fizički aktivni, to će vam jako prijati.

1579166126

BLIZANCI

Ljubav
Kako je bilo – sad je odlično. Vaša energija sada je potpuno drugačija nego u dužem vremenskom periodu unazad, počeli ste ozbiljno da se „dižete“, vaš prirodni optimizam vam se vratio i više nema nemogućih stvari za vas. Partner vas ne prati na isti način, ali vas makar više ne sapliće – tako da je vaš odnos sada prilično stabilan. Vi donosite dobru energiju, druga strana daje stabilnost koliko je to u njenoj moći. Slobodni Blizanci – svet novih emotivnih mogućnosti otvorio se pred vama. Nove ljubavne prilike hrle ka vama, mada se usput provlači i neka stara emotivna priča. Batalite staro, šta će vam.

Posao

Neuporedivo povoljnije poslovne okolnosti su oko vas. I vi svakako imate namjeru da ih iskoristite. Ovo je odličan period da se pokrenete i krenete ka rješavanju svih situacija koje su do sada bile zablokirane ili vas opterećivale. Nedjelja je savršena za dogovore, za administrativna i papirološka pitanja, za kraća poslovna putovanja i ostvarivanje novih kontakata sa osobama koje imaju potencijal da vam postanu poslovno bitne. Ne časite časa, koristite ovu lijepu energiju jer neće trajati vječno.

Novac

Poboljšanje na polju finansija.

Zdravlje

Uglavnom ste dobro. Stariji neka obrate pažnju na pritisak, krvne sudove i cirkulaciju.

RAK

Ljubav

Venera u vašem polju ličnosti ozbiljno je počela da radi svoj posao – da uljepša, umekša, oplemeni i vas i emotivne odnose u kojima ste – i tokom ove nedjelje će ova njena obaveza biti maltene pa besprekorno obavljena. Zaista je malo situacija koje u ovom periodu mogu dovesti do problema i tenzije u partnerstvima, tako da će se one i inače stabilne veze dodatno popraviti, a one nestabilne – krenuti put oporavka. Slobodni Rakovi – ljubav koja vam se lagano prikradala iza leđa, sada je tu u punom sjaju. Ništa vas ne sprečava da je uzmete jer sada sve jeste na vašoj strani. Zagnjurite se u emocije.

momakdevojkapar

Posao

Ne mogu da kažem da vam je poslovna situacija savršena, ali realno gledano – i nije toliko loša. Venera vam sada ne pomaže samo po pitanjima ljubavi, ne – ona donosi i nove, srećne okolnosti u vaš život koje itekako možete poslovno upotrebiti. Imate sreću koja vam u ovoj nedjelji neštedimice dijeli svoje darove, imate podršku, imate prijatelje koji vas guraju – vaše je sada samo da ozbiljno prionete na posao i iskoristite sve ono što vam se nudi. Uživajte, ali i za pojas zadenite. U prevodu – radite, isplatiće vam se.

Novac

I pored poboljšanja i bolje energije i kod vas – taj finansijski segment je na klackalici.

Zdravlje

Prošetajte do ginekologa ako ste dama Rak – imate priliku da neku sitnu problematiku brzo riješite.

LAV

Ljubav

Vi kao vi ste u ovoj sedmici dobro. Svjesni ste sebe, uglavnom znate šta želite a šta ne želite – igrate po svojim pravilima i ta igra vam super odgovara. I pored odlične energije koja vas lično nosi, za korektan odnos sa partnerom će biti potrebno usklađivanje, prilagođavanje – a nešto nisam sigurna da ste u ovakvom fazonu trenutno. No, neće biti sukoba – primirje je na snazi. Uživajte u ovoj nedjelji jer ona po vas jeste dobra. Slobodni Lavovi – ljubav vam je iza leđa, a strast vam je otvorila puteve ka sebi. Gdje ćete, šta ćete, kako ćete – vi to sada vidite. Jake su ovo strasti, mora se priznati. Možda da probate?

Posao

Poslovno u početku neće funkcionisati po vašim zamislima – ali će kasnije sve da se uklopi i da legne na svoje mjesto. Morate malo da se nervirate i da dramite – pa šta biste vi bez toga? Iako to neće u prvoj fazi izgledati baš tako – ovo jeste sedmica sa odličnim povoljnostima po vas i zaista bi ih trebalo iskoristiti. Malo mi fušerišete kada su obaveze u pitanju – vučete neke repove kojih nikako da se riješite. I pored dobre energije koja vas nosi ipak neka pitanja odlažete i nikako da se sa njima uhvatite u koštac.

Novac

Neki manji troškovi moraju da vas potrefe, ali generalno – nije finansijski loša sedmica pred vama.

Zdravlje

Mlađi – vi ste dobro. Stariji – cirkulacija, pritisak, moguća i sunčanica i alergije na sunce.

DJEVICA

Ljubav

Duži vremenski period unazad koji je vama lično donIo teskobu na mnogim poljima i veliki pritisak okolnosti, odrazio se i na vaše emotivne relacije i to poprilično. Ovih dana niste loše raspoloženi, ali ste kao ošamućeni – funkcionišete,polako iz dana u dan prikupljajući energiju i oporavljajući se. Partner je i dalje u velikim obavezama i stisnut, ali ima prostora da u ovom periodu bude nekih lIJepih i opuštenih zajedničkih momenata. A i malo da ta strast živne između vas dvoje. Slobodne DJevice – isti ti aspekti strasti zaista jesu otvoreni i pred vama. Moguć početak novog, poprilično vatrenog odnosa.

Posao

Polako se vama u glavi slažu kockice. U periodu ste pravljenja planova, razmišljanja – neke situacije se otvaraju same od sebe, pokazujući vam da izlaza ima, ali i da postoji prostor da uradite ono što vam je bitno. U ovoj nedJelji obratite veliku pažnju na „znakove pored puta“, obratite pažnju i na nove osobe koje vam ulaze u život i na njihove predloge i savJete. Sve ovo itekako će u narednom, vrlo skorom periodu otvoriti pred vama velike mogućnosti da napravite značajne poslovne zaokrete.

Novac

Nije ta finansijska situacija sada baš toliko loša.

Zdravlje
Jedino što vam je sada potrebno jeste odmor. I mir. I bićete kao novi.

VAGA

Ljubav

Kao i ostali kardinalni znaci i Vage su u nepovoljnom periodu po mnogim pitanjima, a nekako ta vaša emotivna stabilnost ipak uvIJek izbija na prvo mJesto. Vaša vladarka je trenutno u znaku Raka koji vam nije srodan i koji vam donosi pojačanu emotivnost i osjetljivost sa kojom se vi baš i ne snalazite najbolje. Ako ništa drugo, trenutno se ne vide neki žestoki lomovi i problemi u partnerstvima. Prijatelji vas čupaju i donose vam osmijeh na lice i opuštenost. Budite što više sa njima. Slobodne Vage – što više se okrenite ka zabavi a što manje okupirajte svoj mozak, misli i srce prošlošću i neispunjenim emotivnim očekivanjima.

Posao

Nedjelja je odlična za posao. Naravno, to ni malo ne znači da je lagana i opuštena ali ipak ćete vi plivati u njoj poprilično dobro. Lakše ćete obavljati poslove, lakše ćete se boriti sa situacijama koje vam dolaze. Jeste da se osjećate kao da niste na svom maksimumu i da vam fali energije za sve, ali mora se priznati da će ovaj period ipak donijeti pomake i povoljnosti po vas. Postoji prostor i za nove poslovne šanse koje bi trebalo iskoristiti, pa čak i ako ste svjesni da će to znatno povećati vaše obaveze.

558d76f4465c43dc93d951690a0a0a67zenakancelarijapreview

Novac

Novca će biti.

Zdravlje

Vi ste nekako „na pola“, pa samim tim postoji prostor za sitne zdravstvene začkoljice.

ŠKORPIJA

Ljubav

Vi kao vi niste u dobroj poziciji i odatle baš i nije lako pobjeći. Prisustvo Marsa, vašeg vladara u polju obaveza ne daje vam prostora za ono što želite, već samo za ono što MORATE. E sad, ako vi u ljubavi funkcionišete po principima moranja i pritiska – onda ćete dobro proći. Mada, nešto ne izgleda da će biti tako. Venera u znaku Raka vas voli – u prevodu – partner jeste uz vas srcem, ali to opet ne označava da sve između vas dvoje funkcioniše lako. Slobodne Škorpije – emocija, ljubav, simpatija vam je tako blizu, a tako daleko. Ne možete se dohvatiti, ne možete se dodirnuti, ne možete se spojiti.

Posao

Jeste li htjeli da radite i da zaradite? Jeste li htjeli da pojačate obim poslovanja i da budete mirođija u svakoj čorbi? Pa evo, dobili ste to i čemu sad kuknjava što je pritisak na vas ogroman i ne pokazuje nikakvu namjeru da popusti? Na ovaj trend se naviknite što prije jer će još dugo biti uz vas. U međuvremenu – otvaraju se situacije koje su po vas povoljne. Da li da ih propustite? Ma jok, grabite! Nadređeni će vas čas nervirati, čas podržavati. Opušteno, i vi djelujete apsolutno isto na njih.

Novac

Zaradićete mnogo, a potrošiti još više. Svidjelo vam se to ili ne tako vam je sada.

Zdravlje

Iako vam je ova sedmica dobra, zdravlje ne smijete ni u jednom mometu zanemarivati! Konkretno u ovom periodu - mogući su bolovi u leđima, glavobolje, problemi sa sinusima i grlom.

STRIJELAC

Ljubav

Partner je vidio da od vas trenutno vajde nema i preuzeo cijelu situaciju oko vašeg odnosa u svoje ruke. Druga strana će vas energetski „dizati“, podsticati, organizovati neke lijepe momente opuštencije, a možda će čak i uspjeti da vas pokrene i odgura da provedete negdje zajedno par dana. Vi ćete se svojski braniti od toga u fazonu „jao, potrošiću previše i novca i vremena, ne mogu sad to“ ali drago vam biće će uspjeti da izgura svoje. I vidjećete, biće vam lijepo, opustićete se i uživati. Slobodni Strijelčevi – itekako ima prostora za ispaljivanje Amorovih strjelica na više strana. Opustite se i dajte malo sebi na volju.

841357danzaljubljenihljubavls

Posao

Prvo da se razumijemo, vi nećete lako pobjeći iz ove faze u kojoj ostavljate srce na terenu a zauzvrat dobijate mrvice. I to je sada jednostavno tako. Ali ne zaboravite – sve ono gdje sada „ginete“ vratiće vam trostruko kada za to dođe vrijeme. Ova je nedjelja nešto jednostavnija po vas – lakše se uklapate i dogovarate sa saradnicima, funkcionišete sa manje napora i optimističnije gledate na vrijeme koje je pred vama. Brže se završavaju sva pitanja koja su vam bitna.

Novac

Sa novcem ne smijete da budete lakomisleni i previše opušteni.

Zdravlje

Dobro ste. Gledajte samo da se ne ušinete ili da se ne prehladite.

JARAC

Ljubav

Postoji neki višak energije u vašem odnosu koji bi najbolje bilo izbaciti kroz zajedničke aktivnosti najprije kod bračnih partnera u sređivanje stambenog prostora. U prevodu – rušite zidove, pomjerajte namještaj i osjećaćete se odlično. Toliko ćete posle biti iscrpljeni da će vam ostati samo da se volite. Kod onih u vezama – nađite nešto što ćete da teglite zajedno ili se ne smirujte – lutajte đa tamo đa ovamo i biće vam super. U suštini, ova vam sedmica nije loša. Mnogo ljepše i lakše ćete se voljeti. Slobodni Jarčevi – nešto kreće da se dešava. I to nešto vam je poprilično zanimljivo. Ne dajte da vam pobjegne.

Posao

Koliko god vas je prethodna sedmica blokirala u nekim situacijama, dajući vam otežanje kroz druge ljude i okolnosti – toliko vam ova sada daje šansu da baš uz pomoć drugih lakše i jednostavnije završite, ali i pokrenete mnogo toga. I dalje će strpljenje, upornost i neodustajanje morati da budu na prvom mjestu kod vas, ali to je sada tako i neće se promijeniti u skorijem periodu. Izgledaće vam da koliko god da uložite sebe dobijate premalo zauzvrat, ali vjerujte – sve će se ovo vremenom izjednačiti i poboljšati.

Novac

Biće ovo jedna korektna sedmica po pitanjima finansija.

Zdravlje

Bilo koje hronične zdravstvene probleme sada treba držati pod kontrolom.

VODOLIJA

Ljubav

Šok pa mirno, mirno, mirno.....pa opet šok. Kad biste vi znali šta ćete sledeće uraditi, to bi bilo baš odlično. Al ne znate. U jednom trenutku ste kao leptirić a u drugom izvrćete svijet naglavačke i partnera dovodite do ivice živaca. Ko mu je kriv, sam je birao. Zato sad neka se snalazi kako zna i umije. U prevodu – odlična sedmica, pa burna, pa odlična, pa burna i tako redom. Sve u svemu, neće vam biti tako loše....sem tih šokova, ali do sada bi druga strana trebala da je naviknuta na to. Slobodne Vodolije – komunikacija sa nekim sada ima šanse da preraste i u ozbiljnija dešavanja. Ili makar strastvenija.

Posao

Onima oko vas djelujete kao da sve obavljate sa lakoćom, brzo i precizno. Samo vi znate koliko je energije uloženo u sve to i koliko vas iscrpljuje. Ali ne date se – gurate i dalje ne pokazujući nikakvu namjeru da stanete. Ima u ovoj nedjelji prostora za nove dogovore, za nove saradnike i naravno – nove obaveze. Nije vam dovoljno ono što ste imali do sada? Očigledno nije, jer ne biste grabili da uzmete još i još. Iako je i iza vas i ispred vas težak period, budite ubjeđeni – sav će vam se ovaj trud stostruko vratiti.

Novac

Nešto više priliva u ovoj nedjelji, nešto bolje baratanje novcem.

Zdravlje

Kada biste samo mogli da se naspavate i odmorite kao čovjek – sve bi vam lakše bilo.

RIBE

Ljubav

Jeeej – Venera je u vašem polju ljubavi i vama srodnom znaku Raka. Jeeeej još jednom – Merkur koji vlada vašim partnerstvima izašao je iz nekih grdnih i teških aspekata. Da li to znači da je sada sve savršeno? Čujte, zar ste sumnjali – naravno da ne znači. Ali, mnogo je, mnogo, moglo bi se reći – neuporedivo bolje. Uklapate se sasvim solidno. Volite se, i više nego solidno. Za sada neka vam to bude dosta. Slobodne Ribe – sad bi stvarno bilo fino da se opustite i da tu ljubav koja vam je na dohvat ruke prigrlite. Idu neki lijepi momenti, idu neki fini ljudi i zanimljiva dešavanja ka vama.

Posao

Malo stresa i nervoze početkom nedjelje, čisto da vam ne bude dosadno. Da uključite sebe na maksimum i izborite se sa nekim papirološkim problemima i napornim saradnicima. Da se dogovorite iako će u početku izgledati kao da je dogovor nemoguć. Ostatak nedjelje je dobar, uglavnom će sve funkcionisati bez većih opterećenja, redovno stanje. Ponudiće vam neke osobe saradnju ili dogovor ili vam možda dati poslovnu ideju. Vrijedi pozabaviti se ovim i razmisliti kako biste ovo mogli iskoristiti za sebe.

Novac

Novca ima, ali odlazi. Pa dobro, neka ode na lijepe stvari i dešavanja.

Zdravlje

Starije Ribe mogu da imaju problem sa cirkulacijom, krvnim sudovima, pritiskom.

blogpritisak

 

Izvor: Moj astrolog.rs

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.