14. 07. 2018 - 19:46
HRVATSKA NA APARATIMA: Pet prvotimaca propustilo je posljednji...
907
Shares
HRVATSKA NA APARATIMA: Pet prvotimaca propustilo je posljednji trening pred Francusku

MNOGO TEŠKIH MEČEVA

HRVATSKA NA APARATIMA: Pet prvotimaca propustilo je posljednji trening pred Francusku

Sport.ba
14. 07. 2018 - 19:46
0
Shares

Reprezentativci Hrvatske su sjajnim igrama i velikom borbom zasluženo ovjerili plasman u finale. Veliki timski duh, velika borba uz neospornu kvalitetu moralo je dovesti do rezultata. Naime, pretposlednji trening uoči duela sa "trikolorima" propustilo je čak pet standardnih prvotimaca, koji imaju problema sa povredama, pa je hrvatska javnost zabrinuta da li će biti spremni da se suprotstave Mbappeu, Grizmanu, Pogbi i drugovima.

11croatiaworldcup-archival1-articlelarge

Radi se o Ivanu Striniću, Šimeu Vrsaljku, Ivanu Perišiću, Danijelu Subašiću i Dejanu Lovrenu, koji su se požalili na povrede. Kadrovska situacija nije blistava, umor je uzeo danak, pošto su "vatreni" na tri meča u eliminacionoj fazi igrali produžetke, dok su dva rešili i posle boljeg izvođenja penala. Ipak, ljekarski tim reprezentacije Hrvatske ne očajava, već je uvjeren da će uspjeti da oporavi pomenute fudbalere do nedjelje i duela sa Francuskom.

rzek9lmahr0cdovl29jzg4uzxuvaw1hz2vzl3b1bhnjbxmvwmpbn01eqv8vogm3ndlingewndmzodfmm2iwnwrlmgqyyjmyywfizmquanblz5gtas0cqgcbotab

Jasno je da nijedan od igrača ne želi da propusti najbitniji meč u karijeri, te da će sve učiniti da istrči na teren stadiona "Lužnjiki". Hoće li svi Hrvati skupiti snage i spremni izaći na teren i odigrati još jedan nevjerovatno težak meč, ostaje da vidimo. Nadamo se da će svi biti spremni i zdravi i da će ostaviti srce na terenu. Mi očekujemo dobru fudbalsku predstavu, pa neka bolji pobijedi.

(Sport.ba)

 

Učitaj još novosti