16. 02. 2019 - 08:45
KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Miloš Teodosić u Crvenoj Zvezdi ?
907
Shares
KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Miloš Teodosić u Crvenoj Zvezdi ?

ABA LIGA

KAO GROM IZ VEDRA NEBA: Miloš Teodosić u Crvenoj Zvezdi ?

Sport.ba
16. 02. 2019 - 08:45
0
Shares

U ponoć je istekao rok za reguistraciju igrača do kraja sezone u ABA ligi pa srpski plej Miloš Teodosić ne bi imao pravo da nastupa u regionalnom takmičenju.

teodosic

Prema članu 13 i tački šest Internih akata ABA lige, rok je do 15. februara, a ovo ograničenje se odnosi i na igrače iz sopstvenog omladinskog pogona, ali i na one koji bi, kao Teodosić hipotetčki došli sa strane.

Tokom prvog dijela sezone, igrače je bilo moguće registrovati do 12 sati, dan pred utakmicu predviđenu kalendarom takmičenja. Kada je reč o Teu, on je sedmog februara dobio otkaz u Los Anđeles Klipersima koji neko vrijeme prije toga uopšte nisu ni računali na njega.

nikola-teodosic

Klipersi su mu se zahvalili što je birao njih poslije velike karijere u Evropi, ali sada kada se vraća u Evropu, mnogi se pitaju koga će od evropskih klubova sada da izabere. Iako je od početka bilo priče da su Efes i Makabi u igri, bilo je i mnogo Delija koje su se nadale da će baš u klub za koji navija - Zvezdu.

Jedina ekipa koju je 31-godišnji Teo za sada izabrao je ona koju vodi Aleksandar Đorđević jer će gotovo izvjesno pojačati reprezentaciju u posljednje dvije utakmice kvalifikacija za Mundobasket protiv Estonije i Izraela. O klubovima se za sada samo spekuliše.

(Sport.ba)

Učitaj još novosti