05. 07. 2019 - 13:48
Bomba sa Wimbledona: Najljepša teniserka i najkontroverzniji...
907
Shares
Bomba sa Wimbledona: Najljepša teniserka i najkontroverzniji teniser su u vezi?

Bomba sa Wimbledona: Najljepša teniserka i najkontroverzniji teniser su u vezi?

Mahir Suljagic (Sport.ba)
05. 07. 2019 - 13:48
0
Shares

Kako oni kažu, rodila se nova veza u svijetu tenisa, a u pitanju je ona ljubavna i to između kontroverznog Australca Nicka Kyrgiosa i kanadske teniserke Genie Bouchard.

Otočki mediji to kažu na osnovu onoga što su vidjeli tokom jučerašnjeg meča između Kyrgiosa i Rafaela Nadala. Kanađanka je bila u boksu Australca, radovala se njegovim poernima, a čak ga je i branila kada je servirao ispod ruke.

Inače, Bouchard važi za jednu od najljepših teniserki svijeta, a u posljednje vrijeme je potpuno zapostavila tenisku karijeru i malo više se posvetila izlascima, provodima i društvenim mrežama.

Koliko pažnje u posljednje vrijeme ova 25-godišnjakinja posvećuje tenisu najbolje pokazuje podatak da je trenutno na 127. mjestu WTA liste.

S druge strane, njen navodni novi dečko je najkontroverzniji teniser današnjice obzirom da nerijetko javno vrijeđa teniske veličine poput Rafaela Nadala ili Novaka Đokovića. Također, jučer je lopticom u grudi pogodio Nadala, a poslije meča je izjavio da je to uradio namjerno.

Inače, on je jučer izgubio od Nadala sa 3:1 te je ispao sa Wimbledona.

Učitaj još novosti