22. 09. 2019 - 22:18
HOĆE LI MIOČIĆ U KAVEZ S JEDNIM OD NAJOPASNIJIH BORACA?...
907
Shares
HOĆE LI MIOČIĆ U KAVEZ S JEDNIM OD NAJOPASNIJIH BORACA? Oglasio se i komentarisao novog protivnika!

HOĆE LI MIOČIĆ U KAVEZ S JEDNIM OD NAJOPASNIJIH BORACA? Oglasio se i komentarisao novog protivnika!

22. 09. 2019 - 22:18
0
Shares

Mnogi su mislili kako bi to moglo značiti da će UFC spojiti njega i Miočića, ali na kraju nema ništa od toga

Amerikanac hrvatskih korijena, Stipe Miočić, trenutno se odmara nakon velike pobjede nad Danielom Cormierom i vraćanja titule prvaka teške kategorije pri UFC-u u svoj posjed. Miočić je nokautirao Cormiera i ponovo zasjeo na tron teške kategorije, ali sada se već polako počinje zahuktavati priča oko novog izazivača.

Prije desetak dana jedan od najopasnijih boraca današnjice, a prema mnogima i svih vremena, prvak poluteške kategorije UFC-a Jon Jones, objavio je na Twitteru poruku: “Vežite pojaseve ljudi, velike vijesti uskoro dolaze”. Mnogi su mislili kako bi to moglo značiti da će UFC spojiti njega i Miočića, ali na kraju ispada da od toga nema ništa, na sveopće razočaranje mnogih navijača.

UFC je umjesto meča s Jonesom ili revanša s Francisom Ngannouom, dogovorio treći meč s Danielom Cormierom, PRENOSI "nET.HR".

Miočić je na kraju komentirao glasine da će u kavez s Jonesom i zapravo ih je demantirao.

“Ne, to nema nikakve veze sa mnom. I ja sam vidio tu poruku, ali ne znam o čemu se radi. Nisam čuo ništa. Ja kod kuće igram video igrice sa svojom kćeri. Stoga, ne znam ništa o tome”, rekao je Miočić.

Učitaj još novosti