11. 04. 2020 - 08:22
IVER NE PADA DALEKO OD KLADE! Vanbračni sin Švarcenegera je...
907
Shares
IVER NE PADA DALEKO OD KLADE! Vanbračni sin Švarcenegera je OVOM fotografijom zapalio društvene mreže, glumac ga se stidio

NEVJEROVATNA SLIČNOST

IVER NE PADA DALEKO OD KLADE! Vanbračni sin Švarcenegera je OVOM fotografijom zapalio društvene mreže, glumac ga se stidio

11. 04. 2020 - 08:22
0
Shares

Iver ne pada daleko od klade, još jednom je potvrđena ova poslovica, i to u dalekom Holivudu.

Sin Arnolda Švarcengera je isti otac! Džoef Baena dijeli strast s ocem, pa su nerijetko zajedno trenirali. Bodibilding im je u krvi, pa i ne treba da čudi što sedmostruki Mister Olimpija sada s osmijehom govori o sinu. Ipak, nije uvijek bilo tako.

aaf5wga

On ga se godinama stidio, pa je čak i skrivao aferu koju je imao s tadašnjom kućepaziteljkom, a koja je trajalo poprilično dugo, prenose izvori iz Amerika.

Čak 15 godina je skrivao činjenicu da je otac sina, sve do 2011. godina je kućepaziteljka Mildred tvrdila da je Džozef sin kog je dobila sa sada njenim bivšim mužem Rogelijom.

arnold-schwarzenegger-with-love-child-son-joseph-baena-at-college-graduation-at-pepperdine

Supruga Švarcenegera je posumnjala kada je vidjela da Džozef s godinama sve više liči na Arnolda, a onda se sjetila. Arnold je bio tu na njegovom krštenju, bio je tu da podrži kućepaziteljku kada se razvela od supruga, podsjeća Blic. I nakon nekoliko terapija za parove su Arnold i Marija ušli u otvoreni sukob, pa je zbog toga na kraju i pukao brak.

bici-t

- Džo itekako voli oca i želi da bude kao on. Treniraju zajedno u Zlatnoj teretani u Los Anđelesu i Arnold želi da ga uvede u Svjetski klasik, takmičenje u njegovom sportu (uključuje uz bodibilding, borbu i neke druge atletske discipline).

joseph-baena-jacked

Arnold je sada mentor sinu, a koliko liče se najbolje vidi na posljednjoj fotografiji koju je Džozef objavio:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Perfect time to practice some posing!

A post shared by Joseph Baena (@projoe2) on

Na njoj on pozira baš onako kako je to činio njegov otac kada se takmičio, a ovo su prepoznali doslovno svi u komentarima:

- Arnold 2.0

joseph-baena-2

- Ovo je potpuno ludilo, izgledaš kao tvoj otac. Mislio sam da sam se vratio u vrijeme u trenutku

joseph-baena-flexing

- Dobra poza, baš kao tata.

Učitaj još novosti