20. 02. 2016 - 13:12
Srbijanac neočekivano obara rekord: Da li imamo najveći...
907
Shares
Srbijanac neočekivano obara rekord: Da li imamo najveći transfer u historiji Poljske?!

NEMANJA NIKOLIĆ

Srbijanac neočekivano obara rekord: Da li imamo najveći transfer u historiji Poljske?!

20. 02. 2016 - 13:12
0
Shares

Nemanja Nikolić, fudbaler koji je srpskog porekla i igra za reprezentaciju Mađarske, nalazi se pred obaranjem rekorda poljskog šampionata.

Fudbaler rođen u Senti ove sezone je stigao u Legiju iz Videotona, a odmah je pokazao klasu pošto je na 22 utakmice u šampionatu Poljske postigao čak 23 gola.

Legija koja se bori za šampionsku titulu u Poljskoj je napravila veliki posao, pred početak ove sezone ga je dovela kao slobodnog igrača, a sada bi na njemu mogla itekako zaraditi. Možda čak i 15 miliona eura.

Ovo je sam Nikolić potvrdio u razgovoru za "Sport".

"Još uvijek nema ništa konkretno, dakle nema papira na kojem je zvanična ponuda Eriksenovog Šangaja. Rukovodstvo Legije kaže da postoji interesovanje, a mene niko nije kontaktirao. Najprije se po medijima pominjala Teda, onda je prednost dobio Šangaj SIPG, s pet miliona se prešlo na šest, sedam, osam, devet, deset, jedanaest... Do nedjelje će, možda biti 15. Daj Bože! Vjerovatno bih u tom slučaju postigao dogovor", rekao je Nikolić.

Prelazni rok u Kini traje sve do 26. februara, tako da još uvijek ima vremena za realizaciju ovog transfera. Inače, ukoliko bude veći od 5,25 miliona euvra, oboriće se rekord među transferima u poljskom šampionatu.

Učitaj još novosti